Speciale editie van onze gratis horoscoop: Herfst adviezen 2015


Ram
Liefde en persoonlijke relaties:
Afgelopen tijd lukte het niet altijd om alles bespreekbaar te maken binnen uw persoonlijke relaties. Op dit moment is er iets aan het veranderen. U neemt meer tijd om persoonlijke gesprekken aan te gaan en hiermee bereikt u veel openheid en helderheid. Er verandert hierdoor iets in positieve zin. Contacten verdiepen en er is meer wederzijds begrip.
Voor de vrijgezelle ram: “De ware” is dichterbij dan u nu durft te vermoeden. U moet echter nog even geduld hebben. Duik niet te snel ergens in, het is nog net niet het juiste moment.
Voor de gebonden ram: Laat u niet verleiden door een verliefdheid, al lijkt het nog zo spannend!
Werk, studie en hobby’s:
Vraag uzelf af wat nu belangrijker is voor u. Gaat u voor het grote geld of kiest u toch liever voor uw persoonlijke ontwikkeling?
Er is beweging op gebied van werk en studie. U hebt nu de mogelijkheid om een nieuwe weg in te slaan. Dit is het juiste moment. Ga niet impulsief in op de eerste mogelijkheid die u tegenkomt. Er volgt meer!
Emoties:
Op spiritueel gebied is dit een goede periode voor ontwikkeling en verdieping. Door de veranderingen op relatiegebied en werkgebied, vindt er binnen uzelf een transformatie plaats. U ervaart dit door een steviger gevoel. U bent zekerder over uzelf en ervaart een zachte -altijd aanwezige- kracht. Een stevig basisgevoel waar vanuit u makkelijker om kunt gaan met moeilijke situaties en schommelende emoties. U ervaart dus meer geluk.  Loopt u ergens tegenaan? Komt u er zelf even niet uit? Bel dan met een van onze consulenten. Zij kunnen u zeer gericht antwoord en inzicht geven. Bel 0903-39968 (150c/m, max. 15 euro).

Stier
Liefde en persoonlijke relaties:
In uw relaties met de mensen om u heen hebt u altijd een bepaalde houding. De komende tijd gaat u ontdekken, dat dit nu niet meer langer de houding is die goed werkt. Probeer u hierbij te realiseren, dat u reageert zoals u gewend bent om te reageren. Het gaat echter om een oud zelfbeeld. U bent al veel verder dan u nu zelf inschat. Spreek irritaties uit en hou ze niet langer voor u. Het zal u uiteindelijk veel waardering brengen. Wees dus niet langer bang voor een afwijzing.
Voor de vrijgezelle stier: “Love is in the air!” Kijk goed om u heen, want dit is het perfecte moment voor de stier om een nieuwe relatie op te starten. Wat u nu neerzet, heeft een goede basis.
Voor de gebonden stier: Nieuwe impulsen in uw relatie zijn nodig. Zorg daar ook voor. Hiermee doorbreekt u een sleur en gaan jullie zich opnieuw verliefd voelen.
Werk, studie en hobby’s:
De tijd van bezuinigen is voor jou bijna voorbij. U merkt dat het al wat ruimer is op financieel gebied, maar er komt nog meer ruimte. Als u op zoek bent naar een nieuwe baan, dan is het voor de stier nu het moment om in actie te komen. Wees niet bang voor veranderingen!
Emoties:
Er zijn veel veranderingen op komst en dit heeft ook uitwerking op uw emoties. U hebt er moeite mee om ze te uiten, maar toch is dit heel belangrijk. U hoeft er niet alleen voor te staan! Deel uw gevoelens. Het maakt niet uit om wat voor emotie het gaat. Ook positieve emoties mogen gedeeld worden. Dit delen van uw gevoel zorgt voor een grote ontwikkeling binnen uzelf. Oude pijn wordt als vanzelf opgelost.  Loopt u ergens tegenaan? Komt u er zelf even niet uit? Bel dan met een van onze consulenten. Zij kunnen u zeer gericht antwoord en inzicht geven. Bel 0903-39968 (150c/m, max. 15 euro).

Tweeling
Liefde en persoonlijke relaties:
Positiviteit op gebied van liefde! Probeer dat ook zo te ontvangen beste Tweeling. Door uw (bijna constante) tweestrijd over alles, ziet u soms iets belangrijks over het hoofd. Durf toe te geven aan uw pure gevoel en denk er niet meer teveel over na. U mag genieten van de liefde om u heen. Ga niet zitten piekeren over alles wat er fout zou kunnen gaan, maar aanvaard liefde. Dit geldt niet alleen voor de Tweeling met een relatie, maar vooral ook voor de vrijgezelle Tweeling. Een relatie is op komst!
Als het gaat om relaties met de mensen om u heen, bent u wat zoekende. Wie zijn echte vrienden? Met wie wilt u in deze periode van uw leven contact hebben? Denk ook hier niet te lang over na. Uw eerste gevoel (intuïtie) klopt. Volg uw hart!
Werk, studie en hobby’s:
Afgelopen periode hebt u mogen genieten van wat succesjes op gebied van werk en/of studie. Hierdoor is er nu een grotere werkdruk (en/of studiedruk) ontstaan. Het succes heeft geleid tot meer werk. Toch zal er komende tijd weer wat meer rust ontstaan. Uw creatieve geest werkt optimaal deze herfst, waardoor u tot goede plannen komt voor een andere, vernieuwde aanpak. Hiermee helpt u niet alleen uzelf, maar ook mensen om u heen. Durf uw ideeën uit te spreken en te delen met anderen!
Emoties:
Zo rond de herfst, als de blaadjes van de bomen vallen, voelt u zich altijd wat minder krachtig. Neem u voor, dat u er deze herfst iets nuttigs van maakt. Laat -net als de bladeren aan de bomen- los wat niet meer nodig is. Kijk kritisch naar alles wat u hebt en vasthoudt. Er zijn wat dingen, die u krampachtig bij u wilt houden. Durf los te laten, dan ontstaat er ruimte voor mooie nieuwe dingen.  Loopt u ergens tegenaan? Komt u er zelf even niet uit? Bel dan met een van onze consulenten. Zij kunnen u zeer gericht antwoord en inzicht geven. Bel 0903-39968 (150c/m, max. 15 euro).
 
Kreeft
Liefde en persoonlijke relaties:
Beste Kreeft, u mag uitkijken naar een mooiere periode. Afgelopen tijd was het niet makkelijk en aan deze moeizame periode komt nu een eind. U hebt zich eenzaam gevoeld en dat geldt zelfs ook voor de Kreeft met partner. U had het gevoel, dat u er helemaal alleen voorstond. Nu voelt alles weer positiever. Grijp deze kans om meer toenadering te zoeken tot uw partner. Jullie relatie heeft verdieping en verfrissing nodig. Dat is nu mogelijk!
 Voor de vrijgezelle Kreeft: U durft zich weer open te stellen voor liefde. En er is goed nieuws: Dit is energetisch gezien een goed moment voor de Kreeft om aan iets nieuws te beginnen.
Wat andere relaties (familie, vrienden, collega’s enz.) betreft: Kom op voor uzelf en durf ook eens nee te zeggen!
Werk, studie en hobby’s:
U voelt de diepe behoefte om meer zelfstandig te zijn. Onafhankelijkheid en vrijheid is voor jou iets, dat van de ene kant onveilig voelt, maar van de andere kant geeft het u een enorm ruim en vrij gevoel. Ga eens goed onderzoeken wat uw mogelijkheden zijn. Nu is een periode aangebroken, waarin u mogelijkheden hebt om te gaan werken als zelfstandige. U hoeft deze mogelijkheden niet perse te benutten, maar indien u nu iets neerzet dat van uzelf is, hebt u een hele grote kans van slagen. Voor de studenten: Vraag u eens af, of u naast uw studie ook nog een (kleine) baan aankunt. Het zou u veel opleveren!
Emoties:
Afgelopen periode leek uw gevoelsleven af en toe op een emotionele wervelwind. Uw gevoel ging alle kanten op en soms wist u zich geen raad met uzelf. Deze herfst voelt u nog steeds wat beweging, maar uw gevoelens en emoties worden stabieler. Het helpt om toe te geven aan uw emoties. Alleen dan kunt u er meer vat op krijgen en zijn ze niet meer de baas over jou. Al is het nu herfst, toch zult u meer stabiliteit vinden. En dat geldt voor alle gebieden in uw leven.  Loopt u ergens tegenaan? Komt u er zelf even niet uit? Bel dan met een van onze consulenten. Zij kunnen u zeer gericht antwoord en inzicht geven. Bel 0903-39968 (150c/m, max. 15 euro).
 
Leeuw
Liefde en persoonlijke relaties:
Voor de leeuw met een relatie ontstaat er een “beste maatjes gevoel”. Dit kan twee kanten opgaan. Voor de ene leeuw betekent het een diepere band met zijn of haar partner en een diep gevoel van houden van. Voor de andere leeuw voelt het meer als een broer-zus relatie, waardoor er minder plaats is voor intimiteit. Het gevaar om verliefd te worden op een ander zit hier in. Voel goed hoe u hier mee om wilt gaan.
De vrijgezelle leeuw heeft behoefte aan een partner. Dit past echter nu nog niet in zijn of haar leven. Ook de vrijgezelle leeuw heeft in deze periode een maatje. Heb geduld, die partner komt er ook aan!
Werk, studie en hobby’s:
Op het werk (of bij studie) is er wat spanning. Wat eerst zeker leek, is nu opeens niet meer zo zeker. Maak u hier echter niet al te druk over. Deze onzekerheid brengt verandering met zich mee en zal uiteindelijk heel positief uitpakken. Laat het gaan zoals het gaat!
Emoties:
Afgelopen periode liepen bij jou de emoties wel eens hoog op. Echter…. alleen van binnen. In uzelf voelde het soms een wervelwind van emoties. Nu is het weer ietsje rustiger, maar het is erg belangrijk, dat u dit naar de buitenwereld ook gaat laten zien. Alleen dan krijgt u deze wervelwind onder controle. Dus: Toon uw emoties en wees niet bang dat u daardoor kwetsbaarder bent. U wordt er juist stabieler van!  Loopt u ergens tegenaan? Komt u er zelf even niet uit? Bel dan met een van onze consulenten. Zij kunnen u zeer gericht antwoord en inzicht geven. Bel 0903-39968 (150c/m, max. 15 euro).

Maagd
Liefde en persoonlijke relaties:
In uw beleving beschouwt u een geliefde nu op z’n allermooist. Zelfs in conflict bent u nogal snel heel vergevingsgezind. Probeer ervoor te waken, dat u hierdoor niet te zeer door een soort roze bril gaat kijken. U laat anders te snel over uw grenzen heengaan en het wordt een karwei om dat over een tijdje weer terug te draaien. Bewaak uw grenzen en probeer de realiteit niet te verliezen. Een beetje dromen mag, maar het moet niet ten koste van uzelf gaan!
Werk, studie en hobby’s:
Er is iets nieuws op komst. Dit kan te maken hebben met uw werksituatie, maar het kan ook gaan om een (voor u) nieuwe hobby. Het is verstandig om u goed te oriënteren. Het is echt tijd voor iets nieuws en als u doordacht gaat kiezen, dan kan het iets zijn voor zeer lange duur. U voelt tegelijkertijd een innerlijke groei ontstaan. U wordt krachtiger en zekerder. Gebruik uw creativiteit!
Emoties:
U staat op het punt om te transformeren. Van de ene kant voelt het goed voor u, maar van de andere kant voelt u ook nog een bepaalde onzekerheid. Durft u oude gevoelens los te laten? Bent u bang dat het verdriet gaat kosten? Dat hoeft niet. Misschien in eerste instantie even een kleine dip, maar daarna kan het groeien en genieten beginnen. Wees niet onzeker. Op alle fronten komt er meer zekerheid.  Loopt u ergens tegenaan? Komt u er zelf even niet uit? Bel dan met een van onze consulenten. Zij kunnen u zeer gericht antwoord en inzicht geven. Bel 0903-39968 (150c/m, max. 15 euro).

Weegschaal
Liefde en persoonlijke relaties:
De gebonden weegschaal voelt behoefte aan meer vrijheid. Geen vrijheid in de zin van contact met andere geliefden, maar meer in de zin van behoefte aan meer eigen bezigheden. Durf elkaar een beetje meer los te laten, zodat er meer ruimte ontstaat. Wees niet bang om elkaar te verliezen. Het is heel goed mogelijk om vanuit die situatie juist een stevigere band tussen jullie te creëren.
Voor de vrijgezelle weegschaal lijkt het net alsof er zich opeens meerdere mogelijkheden voordoen voor een vaste relatie. Wees echter voorzichtig. Niet iedere combinatie is nu verstandig. Kies dus niet zonder nadenken voor het meest uitdagende!
Werk, studie en hobby’s:
Op werk- of studiegebied gaat u een positieve periode tegemoet. U hebt afgelopen tijd veel geïnvesteerd en nu is het tijd om de vruchten te plukken.
Hebt u geen werk? Ook dan komt er verandering. Er doet zich iets voor en dit zou wel eens heel geschikt voor jou kunnen zijn. Blijf echter niet thuis zitten met uw handen over elkaar. Kom in actie, zodat u de mogelijkheden die er liggen niet misloopt!
Emoties:
Emotioneel gezien zijn er wat schommelingen. Dit is niet erg, want u leert hierdoor uzelf heel goed kennen. Ook emotioneel vindt u het niet prettig als iemand over uw grenzen heengaat. Niet alleen in uw relatie is het belangrijk om uw grenzen aan te geven, maar ook bij alle andere contacten die u hebt. Bedenk dat iedere lastigere periode een nog betere periode met zich meebrengt! Loopt u ergens tegenaan? Komt u er zelf even niet uit? Bel dan met een van onze consulenten. Zij kunnen u zeer gericht antwoord en inzicht geven. Bel 0903-39968 (150c/m, max. 15 euro).
 
Schorpioen
Liefde en persoonlijke relaties:
Bent u gebonden aan een partner? Waak dan voor een verliefdheid. Het is niet eerlijk om u hierin mee te laten slepen, terwijl u een partner hebt. Het is verleidelijk, maar toch moet u proberen om u niet te laten verleiden. Ga eerst eens goed na wat er in uw huidige relatie stoort. Werk het samen uit en zie hoe het dan tussen jullie gaat. Misschien volgt er een mooie periode, misschien moeten jullie concluderen om uit elkaar te gaan.
Bent u vrijgezel? Dan is het een goed moment om een band aan te gaan met iemand anders. Dit is een tijd waarin u een stevige basis kunt leggen!
Werk, studie en hobby’s:
U werkt heel hard. Soms hebt u het gevoel, dat het u niet oplevert wat u ervan had verwacht of wat het waard is. Probeer iets bewuster te gaan handelen. Hierdoor zult u gaan merken, dat u veel effectiever te werk kunt gaan. Er doet zich daarna een mooie gelegenheid voor om op werkgebied te gaan groeien.
Voor de werkeloze schorpioen doet zich ook een mooie gelegenheid voor. Maar hier geldt wel, dat er eerst actie van uw kant wordt verwacht!
Emoties:
Communicatie is erg belangrijk om aan anderen te laten zien hoe u zich voelt. U probeert soms te dapper te zijn, maar van binnen voelt u een grote onzekerheid. Durf die kwetsbaarheid te laten zien aan anderen. Het zorgt niet alleen voor een transformatie binnen uzelf, maar ook voor meer begrip van uw omgeving. U hoeft niet altijd sterk te zijn voor de mensen om u heen. Kwetsbaarheid wordt zelfs gewaardeerd! Loopt u ergens tegenaan? Komt u er zelf even niet uit? Bel dan met een van onze consulenten. Zij kunnen u zeer gericht antwoord en inzicht geven. Bel 0903-39968 (150c/m, max. 15 euro).

Boogschutter
Liefde en persoonlijke relaties:
Bent u single? Dan breekt een periode aan van zoeken en flirten. Stort u echter niet onbesuisd ergens in. Uw behoefte aan vrijheid is momenteel heel groot en het moet echt de moeite waard zijn om deze (in zekere zin) op te geven.
Voor de gebonden boogschutter kan er ook een periode van flirten zijn, maar dit hoeft niet te betekenen dat de relatie op het spel staat. Als er behoefte is om te flirten, kan dit ook met uw eigen partner. De relatie krijgt hierdoor een nieuwe impuls! Uiteindelijk zorgt het ook voor verdieping en daar bent u aan het eind van de herfst helemaal aan toe.
Werk, studie en hobby’s:
U maakt zich soms druk over materiële zaken. Vooral over geld. Terwijl u zich niet realiseert, dat het eigenlijk allemaal wel meevalt. Probeer uw zorgen hierover los te laten, want het maakt uw leven een stuk makkelijker. Het kabbelt, financieel gezien, komende periode gewoon verder. Er is zelfs kans op een meevaller.
Op werkgebied is het niet verstandig om deze periode al te grote risico’s te nemen. Laat het even voor wat het is en zoek over een maand of twee pas naar mogelijkheden hogerop.

Emoties:
U piekert onnodig veel. U kunt zelf de beslissing nemen om hier mee te stoppen. Het is aan te raden! Verder is het belangrijk, dat u ervoor zorgt dat het in (en om) huis wordt opgeruimd. Doe oude rommel weg en geef uw huis eens een grondige poetsbeurt. Het heeft effect op uw emoties. Deze uiterlijke schoonmaak zorgt bij u ook voor een innerlijke schoonmaak. U zult zich na afloop heel goed voelen! Loopt u ergens tegenaan? Komt u er zelf even niet uit? Bel dan met een van onze consulenten. Zij kunnen u zeer gericht antwoord en inzicht geven. Bel 0903-39968 (150c/m, max. 15 euro).
 
Steenbok
Liefde en persoonlijke relaties:
De vrijgezelle steenbok heeft het even niet makkelijk. De behoefte aan een vast maatje is van de ene kant groot, maar van de andere kant speelt er nog teveel oude pijn om al iets nieuws te kunnen beginnen. Durft u dit aan te pakken? Dan volgt er een prachtige tijd, waarin ook een nieuwe partner een rol gaat spelen.
Ook voor de gebonden steenbok komt er oude pijn naar boven drijven. Er is niet meer veel nodig om dit te kunnen verwerken. Probeer het in ieder geval vast bespreekbaar te maken, zodat u steun ervaart. Komt u er alleen niet uit? Zoek dan hulp, want dit is het juiste moment om weer wat oude pijn los te laten. U kunt uitkijken naar een mooie periode daarna!
Werk, studie en hobby’s:
Het lijkt er een beetje op alsof u vast zit. Dit is echter niet waar. Juist deze tijdelijke stilstand brengt u veel verder dan u nu kunt vermoeden. Er is namelijk een grote positieve verandering op komst op gebied van werk en/of studie.
Ga ook eens op zoek naar een nieuwe hobby. Alleen al het zoeken hiernaar zorgt voor nieuwe creatieve impulsen!
Emoties:
Vraag u eens bewust af wat zich afspeelt in uw hart. Handelt u zoals u dat ook voelt? Is denken en voelen in balans? U kunt het uzelf een stuk makkelijker gaan maken, door meer te gaan vertrouwen op uw gevoel. Gedachten zitten u soms in de weg, en dit zorgt voor heel wat emoties. Het gaat onbewust. Door er vanaf nu op te gaan letten, zult u merken dat u zich meer in balans gaat voelen. Loopt u ergens tegenaan? Komt u er zelf even niet uit? Bel dan met een van onze consulenten. Zij kunnen u zeer gericht antwoord en inzicht geven. Bel 0903-39968 (150c/m, max. 15 euro).

Waterman
Liefde en persoonlijke relaties:
De gebonden waterman voelt een bepaalde nieuwsgierigheid naar een nieuwe verliefdheid. U verlangt er soms naar om single te zijn. Dit uit zich door erg veel uw eigen weg te gaan en uw partner niet overal bij te betrekken, ook niet bij erg belangrijke zaken. Maak een keuze. Ga volop voor uw huidige relatie en blaas er nieuw leven in of durf los te laten en ga dan pas onderzoeken wat er voor andere mogelijkheden zijn. Waak ervoor om geen twee relaties te laten overlappen!
De vrijgezelle waterman heeft deze periode de neiging om veel om zich heen te zoeken naar een vast maatje. Vraag uzelf eens af of u hier echt al aan toe bent. Stel uzelf de volgende vragen: Wat geeft u op door weer gebonden te zijn? Wilt u echt een vaste relatie of zoekt u slechts afleiding? Zodra u dit voor uzelf duidelijk hebt, kunt u een volgende stap nemen.
Werk, studie en hobby’s:
U bent een beetje geneigd om te wachten op verandering, maar deze komt niet vanzelf. U zult deze periode keihard moeten werken om te bereiken wat u wil! Er wordt van jou een duidelijke actie gevraagd. Wilt u meer verantwoordelijkheid? Dan laat zien waarom u dat ook aankunt. Zoekt u nieuw werk of wilt u een studie gaan volgen? Dit is een goede periode om een basis te leggen voor een lange tijd. Dus: Zoek en kom in actie!
Emoties:
U twijfelt soms wat aan uzelf. U laat zich hierbij beïnvloeden door mensen in uw omgeving. Probeer alles om u heen los te laten en voel goed wat er binnen in jou speelt. Het zou verstandig zijn om te gaan mediteren. U hebt behoefte om zich terug te trekken. Een dagelijks stilte-moment zou u helpen om dichter bij uzelf te komen. Wees niet ongerust: Al zijn er nu wat emotionele schommelingen, er volgt echter snel een periode met meer innerlijke stabiliteit.  Loopt u ergens tegenaan? Komt u er zelf even niet uit? Bel dan met een van onze consulenten. Zij kunnen u zeer gericht antwoord en inzicht geven. Bel 0903-39968 (150c/m, max. 15 euro).

Vissen
Liefde en persoonlijke relaties:
Het is een heel goed moment om eens stil te staan bij de contacten die u hebt. Welke zijn waardevol? Welke zijn minder belangrijk? Welke hebt u verwaarloosd? Tijd om contacten te hervatten en tijd voor verdieping!
Een ontmoeting met een bijzonder persoon brengt een gelukkig gevoel bij jou teweeg. Het hoeft niet perse te gaan om een liefdesrelatie, maar dit kan wel. Zeker voor de vrijgezelle vissen. Er ontstaat zelfs een innerlijke zekerheid, waardoor u steviger in het leven staat.
Werk, studie en hobby’s:
U voelt al een tijdje wat onvrede. Het is dus de hoogste tijd om hier iets mee te doen!
Bekijk uw werkzaamheden kritisch en onderzoek waar er behoefte is voor verandering. Het hoeft niet perse om werk uit huis te gaan, maar het kan ook gaan om simpele huishoudklusjes. Zorg ervoor, dat de dingen waar u mee bezig bent weer leuker worden, zodat u weer uitdaging ziet in wat u doet. Een verandering is op komst, maar niet nu onmiddellijk. Nog heel even geduld!
Emoties:
U hebt een hekel aan conflicten en probeert ze zoveel mogelijk te vermijden. Dit doet u vooral door gewoon niets te zeggen en er een tijdje overheen te laten gaan. Meestal gaat dit goed, maar toch blijven er soms wat negatieve emoties hangen. Hier begint u last van te krijgen. Tijd voor een innerlijke schoonmaak! Wees meer open en direct. Dit helpt u om “innerlijke rommel” op te ruimen. Verder is het ook goed om in uw leefomgeving op te ruimen. Hiermee ondersteun u uw innerlijke proces.  Loopt u ergens tegenaan? Komt u er zelf even niet uit? Bel dan met een van onze consulenten. Zij kunnen u zeer gericht antwoord en inzicht geven. Bel 0903-39968 (150c/m, max. 15 euro).

 

Contact

Astro Medium

0903-39969 (1,50 pm, max 10 minuten)

© 2015 Alle rechten voorbehouden.

Maak een gratis websiteWebnode