betrouwbare paragnost

Hoe herkent u een betrouwbare paragnost?
Hier vindt u informatie over een betrouwbare paragnost. Om vast te stellen wat betrouwbare paragnosten zijn, moeten we eerst definiëren wat dat eigenlijk is. Wij vinden een paragnost een betrouwbare paragnost, als hij of zij juiste en waardevolle informatie kan doorgeven. Het is niet altijd eenvoudig om dit te bepalen, maar aan de hand van de verhalen van de ervaringen van mensen die contact hadden met een bepaalde paragnost, kunnen we conclusies trekken. Of door een eigen ervaring met een paragnost. Op basis hiervan en daarbij een uitgebreide screening worden onze paragnosten, van astromedium, geselecteerd.
Een betrouwbare paragnost is zuiver en is in staat om in pure afstemming te gaan met de Lichtwereld, de plek waar de factor tijd niet aanwezig is. In deze wereld is het mogelijk om contact te maken met zowel verleden, heden als toekomst. In deze wereld kan een paragnost dus informatie halen uit het verleden, waarmee hij of zij trauma's opspoort die een blokkade in het heden hebben veroorzaakt. Ook kan een paragnost zich afstemmen op de toekomst van iemand. Hij kan voelen, zien of horen (omdat hij of zij heldervoelend, helderziend of helderhorend is) wat voor mogelijkheden er voor iemand klaarliggen in de (nabije) toekomst. De ene paragost kan dat door puur en alleen afstemming, de andere paragnost heeft er een hulpmiddel voor nodig om deze informatie te achterhalen. Dit hulpmiddel kan vanalles zijn. Bijvoorbeeld een pendel, tarotkaarten, engelenkaarten, een geboortedatum of foto enz.. De paragnost kan door dit hulpmiddel bij informatie komen, die wij zelf niet altijd kunnen achterhalen. Daardoor heeft een betrouwbare paragnost vaak waardevolle boodschappen voor u, waarmee u meteen verder kunt. Het zijn inzichtgevende boodschappen die als doel hebben om u verder te helpen.
Als u belt met een van de paragnosten van Astromedium, kunt u er van uit gaan, dat deze betrouwbaar is. Al onze medewerkers werken vanuit een liefdevolle intentie en geven u een helderziende kijk op uw vraag, probleem of situatie. Sommige paragnosten zijn tegelijkertijd ook een betrouwbaar medium. Die combinatie is heel mooi, want hierdoor kunnen meerdere problemen of situaties in één gesprek worden aangepakt.
Kijkt u rustig rond tussen onze paragnosten en mediums, zodat u zelf kunt voelen bij welke medewerker u een goed gevoel geeft. Door hierbij te luisteren naar uw eigen intuïtie of door te luisteren met uw hart, kunt u de juiste keuze maken en aanvoelen welke persoon u op dit moment het beste kan verder helpen. Wij wensen u een mooi consult toe. En natuurlijk veel geluk, liefde en tevredenheid.
Bezoek nu onze paragnosten en mediums.

Contact

Astro Medium

0903-39969 (1,50 pm, max 10 minuten)

© 2015 Alle rechten voorbehouden.

Maak een gratis websiteWebnode